Over Exposure

Meer dan 700 afstudeerders van HKU presenteren van 13 juni tot en met 30 juni 2019 hun eindexamenwerk in en rond Utrecht. Het programma omvat onder meer tentoonstellingen, een modeshow, filmvertoningen, concerten, interactieve performances en theaterstukken. Soms op zeer verrassende locaties!
Over HKU
HKU onderscheidt zich met hoger onderwijs in de kunsten en media en is een drijvende kracht in opleidingen en innovatie voor de creatieve industrie. Het is een van de grootste opleidingsinstituten in Europa voor kunst en cultuur met 4400 studenten aan negen <i>schools</i>: Beeldende Kunst, Design, Muziek en Technologie, Games en Interactie, Kunst en Economie, Media, Utrechts Conservatorium, Theater en HKU College. Daarnaast heeft HKU vier expertisecentra: Onderzoek en Innovatie, Centrum Leven Lang Leren en Onderwijsinnovatie, Creatief Ondernemerschap en Creatieve Technologie.
Pers
Alléén voor vragen van media:

Jelko de Ruijter
06-21361187
jelko.deruijter@hku.nl
faq
Wat is Exposure '19?

HKU Exposure '19 omvat onder meer tentoonstellingen, een modeshow, filmvertoningen, concerten, interactieve performances en theaterstukken van eindejaarsstudenten van HKU.

Kun je gratis naar Exposure '19?

Bijna alle activiteiten van Exposure '19 zijn gratis toegankelijk. Indien dit niet zo is, wordt dit bij de activiteit vermeld. Deze informatie vind je op de detailpagina van de betreffende activiteit.

Hoe kom ik in contact met HKU?

Voor algemene vragen over HKU kan je bellen: 030-2091509

Voor vragen over studeren aan HKU kan je contact opnemen met de Servicebalie Studentzaken. Mail: sz@hku.nl of bel : 030-2091540

Media kunnen met vragen terecht bij HKU Persvoorlichting:

Jelko de Ruijter, 06 - 21 36 11 87
Mail: jelko.deruijter@hku.nl